top of page

Trend Alert: Swedish Candy

Heb jij het ook voorbij zien komen op op social media, in het bijzonder op TikTok? De enorm populaire Swedish Candy snoepjes van het merk BUBS zijn sinds kort te verkrijgen bij The Candy Corner in Amsterdam.


Iedereen heeft het er over: Zweedse Snoepjes met een heerlijke textuur en kleurrijke vormen en smaken. Maar waarom zijn deze Zweedse Snoepjes nou zo populair? Het blijkt dat deze zoete lekkernijen anders zijn dan de gewoonlijke snoepjes. De Zweedse snoepjes van Bubs zijn van hoogwaardige kwaliteit, grotendeels glutenvrij en allemaal veganistisch. Doordat deze luxe snoepjes betaalbaar zijn, maakt het dat deze heerlijke snoepjes erg gewild zijn geworden. De snoepjes zijn grotendeels vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen en gelatine is vervangen door maizena om de kenmerkende ''schuimige'' textuur te krijgen. Tevens legt Bubs de nadruk op echte suiker in plaats van glucosestroop, plantaardige kleurstoffen. De snoepjes zijn verkrijgbaar in schijfjes en diamanten, schedels en inktvissen, harten, knopen, kronkels en touwen. Fruitsmaken zijn het meest gebruikelijk, maar er is ook cola, vlierbloesem, karamel en drop.


Ben jij benieuwd waar je Swedish Candy kan kopen? Sindskort biedt The Candy Corner Swedish Candy aan die je zowel in de winkel kan kopen als online kan bestellen.


Comments


bottom of page